DJI Air 2S: Noi specificații și data oficială de lansare
"DJI a anunțat data de lansare a viitoarei drone". Asta e titlul articolului văzut astăzi la accesarea contului de Facebook. Alături de asta, o poză cu pagina de specificații extrasă din manualul de utilizare al viitoarei drone.

Cu toate că n-am ieșit la zbor de mai bine de o lună de zile, am fost mult mai atras de poză cu specificații, decât de data de lansare și de prețul viitoarei drone.
Printre cele mai interesante specificații găsim:
- greutatea dronei este de 595 de grame;
- durata de zbor este de 31 de minute (durata măsurată la o viteză constantă de 20 km/h, în condiții ideale);
- senzor de 1'' CMOS, 20MP;
- rezoluție video: 5.4K @ 30 fps;
- distanță maximă de 12 km (FCC), 8 km (CE);
și multe altele pe care le puteți vedea în poza de mai jos.
Din punctul meu de vedere, surpriză cea mai mare e dată de rezoluția video de 5.4K, dar care nu reprezintă neapărat un factor important de decizie.

Imagine preluată de pe dronexl.co.
Dată de lansare
Cei de la DJI au anunțat în urmă cu 2 ore faptul că pe 15 aprilie urmează să se lanseze următorul produs al companiei. Deși nu au confirmat ce este acesta, conform surselor despre care am vorbit în articolele anterioare (vezi articole relevante din partea de jos a articolului), știm că noua DJI Air 2S ar urma să fie lansată pe 15 aprilie, la aproape 1 an de la lansarea DJI Mavic Air 2.
Articole relevante