DJI FPV: Review și clipuri din zbor
Iată-ne că la numai o zi de la lansarea noii drone DJI FPV, internetul este deja plin de clipuri ale utilizatorilor ce s-au bucurat de dronă înainte de lansarea ei oficială. Ei sunt cei ce au primit drona de la DJI pentru testare și pentru promovare chiar de la lansare. Chiar dacă DJI face asta cu scopul de a-și crește vânzările, nu avem cum să nu apreciem îndemânarea celor mai pricepuți piloți de drone. În acest articol încerc să cuprind câteva clipuri vizionate în ultimele 24 de ore și în urmă cărora am rămas pur și simplu impresionat. Ba chiar am început să iau în calcul achizionarea acestei drone.

Primul clip peste care am dat pe YouTube este cel al lui Benjamin Ortega. Deși nu auzisem de el până acum, el a fost primul care mi-a apărut la căutare. Clipul său de 16 minute prezintă cadre din mai multe locuri ce îți taie pur și simplu răsuflarea. Spre finalul clipului testează și noul DJI Motion Controller despre care spune că este foarte intuitiv. Clar este că de astăzi are un nou abonat!
Al doilea clip pe care vi-l propun se găsește pe canalul de Youtube @SkyHighFilms, un tânăr din Lituania pasionat de drone. Pe acest canal o să găsiți clipuri făcute cu mai multe drone, în special DJI, plus un clip făcut la începutul pandemiei pe aeroportul din Lituania. Câți dintre voi aveți voie să zburați peste avioane în aeroport fără să fiți căutați de poliție ulterior? 😅
În încheiere, va recomand un clip ceva mai tehnic realizat de Lyviu FPV, un român foarte talentat în ale pilotajului și pe care va invit să îl urmăriți pe YouTube, Instagram sau Facebook. Clipul făcut de el este ceva mai atipic față de restul clipurilor postate pe internet. El dezmembrează noua dronă pentru a înțelege arhitectură și felul în care această funcționează comparativ cu una construită de la zero.
Atenție, clipul este în limba engleză că toate postările sale de altfel.