Ultimele detalii despre DJI Mavic 3 PRO înainte de lansare
Având în vedere valul de informații apărut în ultima săptămână, nu mai este decât o chestiune de zile sau săptămâni până când cei de la DJI vor anunță noua dronă Mavic 3 PRO. Că de obicei, informațiile finale nu vor apărea înainte de lansare, însă în cele ce urmează am să va enumăr toate informațiile pe care le puteți găsi în acest moment despre această drona.

DJI Mavic 3 PRO este cea mai anticipată dronă din punctul meu de vedere. Bineînțeles, a fost mereu hype în jurul dronelor ce urmau să apară, însă această este cea mai bună drona pentru profesioniști.
Noua dronă a celor de la DJI va cântari nu mai puțin de 920 de grame și o să vină echipată cu două camere: wide-angle și zoom.
DJI Mavic 3 PRO o să fie disponibil în două versiuni: una clasică - Standard și una "Cine". Modelul standard va fi disponibil la un preț de €2.150, în timp ce modelul "Cine" va avea un preț puuutin mai piperat: €4,800.
Varianta "Cine" o să aibă stocare internă pe SSD și port pentru o descărcare rapidă a datelor. După cum am mai scris anterior, camera o să fie 5.2K @ 20MP, iar capacitatea internă pentru modelul "Cine" ar urmă să fie de aproximativ 1TB.
Bineînțeles, noua dronă va avea toate funcțiile disponibile pe ultimele drone DJI, inclusiv MasterShots și nu numai.
Accesorii, accesorii, accesorii…
Conform celor de la dronedj.com, aceasta este lista de accesorii pe care le veți găsi în cutia noii drone, în funcție de pachetul pe care optați să îl cumpărați:

Imagine preluată de pe dronedj.com.
Bateriile vor avea destulă putere pentru a ține drona în aer pentru aproximativ 46 de minute (în condiții ideale - fără vat și zburând cu aproximativ 25 km/h).
Mai mult de atât, se pare că DJI și-a făcut un obicei din a lansa și un nou controller o dată cu o nouă drona. De dată această, pare că e vorba de noul Smart Controller V2 ce ar urmă să apară o dată cu această drona.
Că de fiecare dată, va încurajez să luați aceste informații "cu o linguriță de sare". Acest articol reprezintă un cumul de speculații și poze leaked apărute în ultima vreme și nu reprezintă punctul de vedere al DJI. 😀
Articole relevante