DJI Mini SE: Mult așteptata dronă nu mai vine... la noi!
DJI Mini SE devinise drona așteptată de toți cei care voiau să își înceapă această pasiune cu mai puțin bani. DJI Mini SE este de fapt un DJI Mavic Mini, cu un bundle de accesorii ceva mai mic și cu un preț mult mai scăzut.

Vestea lansării acestei drone a fost observată de utilizatorii din Europa și din Statele Unite ale Americii o dată cu lansarea ultimei versiuni a aplicației DJI Fly. Din păcate, DJI nu a anunțat nimic oficial pentru aceste regiuni, însă misterul a fost deslușit rapid: drona este dedicată doar zonelor sărace din Asia.
Practic, Europa și SUA sunt încurajate să achiziționeze variantele mai scumpe (DJI Mavic Mini și DJI MINI 2). Bineînțeles, există și anumite beneficii, cum ar fi un număr mai mare de baterii și semnal mai puternic.
De cele mai multe ori, producătorii (indiferent de nișă pe care aceștia o acoperă) preferă să creeze un produs strict pentru zona săracă din Asia, în speranța că vor reuși să acopere o piață mică, dar importantă.
Cu toate astea, Walmart (un mare lanț de magazine din America) a fost primul site ce a adăugat această drona în lista de produse, dar fără posibilitatea de a achiziționa această dronă.
Pe site-ul celor de la DJI, drona este disponibilă în funcție de regiunea setată pe site. De exemplu, am încercat cu mai multe variante, însă abia când am ajuns la Taiwan am reușit să văd pagină dronei. O să o las aici... măcar pentru imagini și pentru clipul de prezentare: DJI Mini SE.
Articole relevante